Napred.bg – търсачка с обещаващо бъдеще

Napred.BG се прояви в българското Интернет пространство през 2012 г. Нещо много важно за работата на търсачката е, че всички подобрения ще се правят на ръка, като и сайтовете с безполезно съдържание ще бъдат премахвани на ръка, а не чрез алгоритъм, както работи Google например.

Отличаващото поведение на Napred.BG ползва индекса на гигантът-търсачка Google. От много време насам най-известната търсачка се фоксирала върху издържането на всички свои останали продукти и приложения от рекламите в нея. Това, разбира се, няма как да не повлияе върху най-доброто, което един потребител може да вземе от една търсачка.

Добрата новина е, че екипът на Napred.BG осъзнава какви са нуждите на хората, които търсят, и как да предоставят най-добрите резултати за дадено търсене. Базата данни на Napred.BG се състои от над 50 000 заявки, като пренасочи с сравни всяко едно търсене. Napred.BG е една търсачка, която иска и ще търси да предлага само ясни и конкретни резултати за своите потребители. За по-ефективни търсения и резултати можете да използвате и търсене и други сайтове, при което само с едно кликване, можете да търсите в местата с
най-популярните видео клипове, филми, субтитри, социални мрежи, музика и други полезни неща, които Ви интересуват. Много неща придават леснота и функционалност при използването на търсачката.

Едно от тях е Bookmarking инструментът на Napred.BG – така нареченият „облак”. Неговата цел е да съхранява и показва направените търсения. Облакът може да бъде редактиран във всеки един момент. Други полезни неща са: показване на точни резултати при едно точно написано търсене – например при написано разписание на вид превоз, търсачката директно ще Ви пренасочи към търсеня сайт с разписанието; при неволна грешка, като това клавиатурата да е забравена на кирилица, при вписването на каквото и да е нещо все пак да бъдете пренасочени към желания сайт.
Екипа на Napred.BG има за цел за в бъдеще да продължава да разширява кръгозора и доказва
„интелигентността” на търсачката, като добавя креативни идеи за лесна и полезна употреба. Хората, които използват и направят Napred.BG начална страница, не само, че не губят нищо, но и по този начин ще подкрепят българското пред чуждото и полезното от комерсиалното. Вижте търсачката – http://www.napred.bg тук или намерете повече информация, новини и новости в страницата във Facebook или блога – http://blog.napred.bg.