SEO To The Max

Винаги съм се чудил, какъв ресурс се изисква, за да намърдаш свой сайт на челни позиции по би трябвало – най-конкурентната ключова дума = SEO и производните и търсения и транслитерации.

За целта, ще направим един лек експеримент (този сайт е част от него), като вкараме 10-тина домейна с релевантно съдържание. Може и да не са достатъчни за една добра SEO оптимизация, но само времето ще покаже.

Ако се интересувате от проекта или пък знам ли и аз от какво, можете да пишете на мейла ми, който ще трябва да си намерите сами :).

Ау да, как щях да забравя, по-стара финикийска традиция, коментарите са дуфолоу.

4 мнения по „SEO To The Max

 1. Мое менени е че за да влезнеш в топ 10 за SEO определено няма да е лесно. Само с експерименти в най-добрия случай 10-15 страница.

  За успех ще са необходима много по сериозна работа (имам предвид нещо много повече от линкове в соц.мрежи и 30-на статии). Ще трябват поне 100 линка „seo“ от истински сайтове във футъра и поне още 100 уникални статии в сайтове с PR 3+.

  Ама сега, като се замисля май имаш предвид за БГ пространството. Моето мнение ми е за google.com

 2. Иван Юруков, надявам се от Февруари досега да си се убедил че това което си написал няма да ти стигне дори за да се класираш в топ 15 в България за тази ключова дума. Мога да споделя че за топ 10 ще ти трябват линкове от поне 500 различни домейна. И не от футери 🙂

 3. А моето мнение е, че докато махаш когато си решиш линковете на смилените коментари по темите скоро няма да получиш дискусия 🙂

  • 1. На никой не му дреме за дискусията. Този блог не е създаден за това. За тия дискусии си има форуми.
   2. Собственика на сайта е сменен. От там и правилата са сменени, коментари изобщо няма да има, а скоро и целия този блог няма да го има.

   Надявам се сега да е по-ясна картинката 🙂

Вашият коментар