Seo за климатици

Наскоро с едни колеги обсъждхме темата за Seo-то на климатиците. Когато им казвах че няколко умника – собственици на уеб сайтове за климатици са луднали да трошат луди пари като купуват големи количества руски линкове за тая ключова дума и че тези пари няма да си ги върнат никога, те се посмяха искрено. Има още

Онлайн магазин – още един начин да успееш

Потребителите на интернет към момента достигат 2,1 милиарда души в световен мащаб, в България те са вече 3,5 милиона души или половината от населението на страната.

Напълно нормално е да започне едно неспирно търсене на постоянни комерсиални инициативи, в опит да се монетизират тези нагласи у хората. Най-ефективният начин за всеки малък или среден бизнес, че дори и за голям такъв си остава създаването на собствен онлайн магазин.
Има още

SEO оптимизация за почивка

Зор работа е това чудо SEO оптимизацията за думата почивка, защото е пренаселено. Сега експериментирам с 10 домейна, но липсата на време си оказва влияние:
Има още

SEO оптимизация мързел

Мързела ме е налегнал и хич не ми се занимава с писане на съдържание за SEO оптимизация и подобни. За търсенето групово пазаруване вече съм на първа страница, ама май ще трябват още малко усилия.  Има още